Independer gestopt met zorgreviews

Independer is onlangs gestopt met het tonen van zorgreviews door patiënten. Dit betekent dat de gemiddeldes van Independer ook niet langer zichtbaar zijn bij Zorgscore. Het wegvallen van de scores via Independer heeft mogelijk effect op de zorgscores van praktijken in de mondzorg, fysiotherapie, huisartsenzorg, maar ook van klinieken en ziekenhuizen. Onze zorgscore is het gemiddelde van het platform met de meeste patiëntenreviews over een zorgaanbieder.
Het was al enige tijd niet meer mogelijk om als patiënt op Independer een review te plaatsen over een zorginstelling of praktijk. 

Op Zorgscore zelf kun je geen review over een praktijk of zorgorganisatie achterlaten. Dit kan wel op andere reviewwebsites waarvan de gemiddeldes getoond worden op Zorgscore. Websites waar je je review over een zorginstelling of -praktijk kunt geven zijn bijvoorbeeld Google reviews, Facebook, Zorgkaart Nederland en KlantenVertellen/PatiëntenVertellen. 

Meer weten over Zorgscore? klik dan hier. Zorginstellingen en praktijken kunnen zich onderscheiden met Zorgscore. Klik hier voor meer info.