Zorgscore in de halve finale van de NHN Business Awards 2022

Zorgscore zit in de halve finale van de NHN Business Awards 2022. Op 2 september maakte de jury de halve finalisten bekend van de NHN Business Awards 2022. Er zijn in totaal 40 halve finalisten (10 per categorie). Zorgscore behoort tot de 10 halve finalisten in de categorie MKB klein. 19 september volgt de bekendmaking van de finalisten. Na de erkenning door Zorginnovatie een belangrijke stap voor het nieuwe startpunt voor de Zorg.

Zorgscore biedt het volledige overzicht van alle zorgaanbieders (praktijken, klinieken en zorgorganisaties) in Nederland. Ruim 60.000 zorgaanbieders mét alle relevante reviewscores erbij. Je ziet dus in een oogopslag hoe een zorgpraktijk of -organisatie wordt gewaardeerd. 

Zorgaanbieders kunnen zich onderscheiden door een abonnement af te nemen vanaf €10,- per maand. Zie voor de mogelijkheden https://www.zorgscore.nl/voor-zorgaanbieders

Er zijn nog (gratis) kaartjes voor het evenement waar de finalisten bekend worden gemaakt. Zie https://duurzaamondernemersloket.nl/event/wij-gaan-voor-energieneutraal/  Het event staat daarnaast helemaal in het teken van de energietransitie met aansprekende key note speakers, een energiebeurs en interactieve networking tables. Kom ons supporten en laat je inspireren!