Activeer ook je account op Zorgscore

Welkom op Zorgscore, de zoekmachine voor de zorg. Heb je je AGB-code bij de hand?* Heb je toegang tot het e-mailadres dat gekoppeld is aan je AGB? Dan kun je binnen een minuut je account activeren. Daarna kun je je zorgscore widget downloaden en op je eigen website laten plaatsen. De zorgscorewidget is een dynamisch plaatje waarvan de score steeds automatisch aangepast wordt. Vind je praktijk/zorginstelling en verifieer je pagina.

*Heb je geen AGB-registratie? Of ben je het e-mailadres vergeten?
Stuur ons een mailtje vanuit je bedrijfsaccount. Dan krijg je binnen een paar uur een registratie-mailtje van ons terug op dat e-mailadres. Daarmee verifieer je gratis en vrijblijvend je pagina.

Vind je praktijk en verifieer je pagina

Vul postcode en huisnummer in

  Download de widget met je zorgscore

  De widget met de zorgscore van je praktijk/instelling kun je downloaden en gebruiken voor €10,- per maand. Deze kun je op je eigen website laten plaatsen. Daarmee laat je aan bezoekers zien hoe hoog je praktijk/instelling gewaardeerd wordt. Hieronder zie je voorbeelden van de zorgscore widgets.

  Upgrade je pagina op Zorgscore

  Je kunt je pagina op zorgscore.nl verrijken met je eigen teksten en met een foto van je team of van de praktijk. Als je gebruik maakt van deze mogelijkheid voeg je unieke content toe aan je pagina op Zorgscore waardoor Google mogelijk extra waarde toekent aan de link naar je website. Dit komt je vindbaarheid ten goede. Verder krijg je met een Pro-abonnement een toppositie in je regio. In een straal van 10 kilometer wordt je praktijk als (een van de) eerste getoond.

  Verder ziet de pagina er zo een stuk beter uit en kun je ook je telefoonnummer en een afspraakknop toevoegen. Bekijk hieronder een voorbeeld. Je kunt dit snel zelf regelen door in onderstaand formulier aan te vinken dat je het Pro-abonnement kiest. De kosten hiervoor zijn €25,- per maand.

  Contact

  Persoonlijke gegevens
  Ik wil graag...