Dit is de Bèta-versie van Zorgscore. We zijn nog bezig scores te finetunen. Mocht je foutjes tegenkomen, wil je dat dan laten weten via info@zorgscore.nl?

Wat is mijn score?

Je hebt vast gezien hoe jouw praktijk of zorgorganisatie scoort en hoe die scores zijn opgebouwd. Zorgscore verzamelt de cijfers van de bekende reviewplatforms maar laat zelf geen reviews plaatsen op zorgscore.nl. Ons werk is redactioneel. Wij veranderen de gemiddeldes niet. Zorgscore is onafhankelijk.

NB De Zorgscore die wij vermelden op onze website en widget is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen van het reviewplatform met de meeste beoordelingen over jouw praktijk of organisatie.

Voor jou als zorgaanbieder is zorgscore.nl de uitgelezen kans om jezelf te onderscheiden.

Stap 1: claim en verifieer je praktijk, organisatie of kliniek. Dat is gratis en daarmee bereik je dat er een vinkje achter de naam van je locatie staat en er sneller op je praktijkpagina geklikt wordt.

Stap 2: neem een abonnement bij Zorgscore. Kies uit 2 abonnementsvormen. Als je kiest voor het gebruik van onze Zorgscorewidget (een gepersonaliseerd plaatje op je site dat automatisch je Zorgscore bijhoudt) en het persoonlijk maken van jouw praktijkpagina op zorgscore.nl betaal je vanaf € 25,- per maand. De widget van Zorgscore is een dynamisch plaatje dat je kunt plaatsen op je eigen website. Daarmee laat je bezoekers zien wat je zorgscore is. Het cijfer wordt automatisch aangepast zodra het door extra reviews verandert. De widget kan je beschouwen als een element dat de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van je praktijk/zorgorganisatie ten goede komt.
Je kunt op je praktijkpagina op zorgscore.nl eigen tekst, fotomateriaal (zoals een foto van je team) en relevante contactinformatie toevoegen. 
Doordat je dit soort eigen informatie toevoegt wordt je bedrijf beter gevonden in de organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines en leidt dat tot meer bezoeken aan je website.

Voor wie alleen onze widget wil gebruiken is er een tarief vanaf € 15, - per maand. (excl. BTW).

Klik hier om je praktijk te verifiëren en een abonnement te kiezen.*

Wil je graag dat we je helpen? We maken graag je persoonlijke praktijkpagina aan voor slechts € 45,-

Stuur een bericht met jouw vraag naar praktijkpagina@zorgscore.nl en we gaan direct voor je aan de slag.

*Je gaat bij het afsluiten van een abonnement een contract aan voor minimaal 1 jaar. Dat kan je maandelijks betalen of per halfjaar of jaarlijks afrekenen. De abonnementsbedragen verschillen daardoor enigszins, de jaarlijkse betaling is het voordeligst. Na een jaar gaat automatisch de vervolgperiode in tenzij je uiterlijk een maand voor afloop van de contractperiode je abonnement opzegt. Andere vragen? Stuur je bericht naar support@zorgscore.nl