Support

Zorgscore voor Zorgaanbieders

Wil je hulp bij het updaten van je praktijkpagina op zorgscore.nl? Stuur een bericht naar praktijkpagina@zorgscore.nl als je wilt dat wij je praktijkpagina vormgeven.

Heb je een mooie foto? Bijvoorbeeld van je team of van de praktijk, instelling of kliniek? We maken het graag snel voor elkaar voor je. Stuur ook je tekstsuggesties mee, vertel waar je goed in bent en wat je specialismes zijn en – als je wilt - ook de samenstelling van je team (namen plus functies) en de zorgverzekeraars waarbij je bent aangesloten. Vraag ons om de handleiding hoe je een goede beschrijving maakt die ook nog eens aan de voorwaarden van Google en andere zoekmachines voldoet.

Heb je problemen met het plaatsen van de widget op je site? Snap je niet wat je met de code moet doen? Stuur een berichtje naar support@zorgscore.nl. Ook voor overige technische vragen.

Heb je vragen over je abonnement? Of wil je graag dat we je adviseren hoe je het best snel aan meer reviews komt? We helpen je graag. Stuur je vraag naar sales@zorgscore.nl

Zorgscore voor Bezoekers

Heb je vragen of opmerkingen over de website? Heb je een foutje ontdekt? Graag je berichtje naar praktijkpagina@zorgscore.nl

Ben je Zorgaanbieder? Klik hier.

Meer weten over onze organisatie? Klik hier.