Zorgscore is de nieuwe zoekmachine voor het vinden van de zorg die bij je past. Doe je ook mee?

Steeds meer Nederlanders die zorg zoeken oriënteren zich online. Als zorgaanbieder is het dus belangrijk dat je goed gevonden wordt. Elke zorgaanbieder in Nederland heeft zijn eigen pagina op Zorgscore. Zorgscore biedt het overzicht van alle zorgaanbieders in Nederland mét de gemiddelde cijfers van de beoordelingen die wij op de reviewplatforms hebben gevonden.

Zorgscore is uniek. We laten onze bezoekers in een oogopslag zien wat de scores van een zorgaanbieder zijn.

Zorgscore is voor bezoekers het startpunt van de zoektocht. We nodigen onze bezoekers uit verder te kijken dan alleen de review scores. We willen graag dat ze zich verdiepen in de achtergronden. Op de reviewplatforms waar we naar verwijzen vinden zij de teksten van de reviews. Deze vinden ze met één klik, maar tonen wij niet op zorgscore.nl. We willen daarnaast dat een bezoeker verder klikt naar de website van de zorgaanbieder zelf. Pas dan kan iemand een verantwoorde keuze maken.

Wat kan Zorgscore voor jou betekenen als zorgaanbieder?

Met onze widget kan je je Zorgscore laten zien op je eigen website. Daarnaast kan je jullie pagina op zorgscore.nl voorzien van eigen beeld en teksten. Zo krijgen bezoekers de bevestiging dat ze te maken hebben met een betrouwbare en goede zorgaanbieder.

Zorgscore biedt de kans om jezelf te onderscheiden

Stap 1: Claim en verifieer je praktijk, organisatie of kliniek.
Dat is gratis en daarmee bereik je dat er een vinkje achter de naam van je praktijk/organisatie staat en dat je sneller aangeklikt wordt in de zoekresultaten.

Stap 2: neem een abonnement bij Zorgscore. Kies uit 2 abonnementsvormen.

Het Standaard abonnement houdt in dat je onze zorgscore widget kunt downloaden en op je eigen website kunt tonen. De widget is een gepersonaliseerd plaatje dat automatisch je zorgscore bijhoudt. Sluit je nu een standaard abonnement af (normale prijs €10,- per maand), dan betaal je ter introductie niets. Het gebruik van de widget op je site blijft gratis voor onbepaalde tijd.

Met het PRO-abonnement maak je je praktijkpagina op zorgscore.nl persoonlijk. Je voegt je eigen foto toe. Verder maak je je eigen beschrijving (aan de hand van onze SEO-tips) en geef je verdere informatie over je praktijk of organisatie. Hiervoor betaal je vanaf € 15,- per maand.

Klik hier om je praktijk te verifiëren en een abonnement te kiezen.*

Heb je niet voldoende reviews? Stuur een bericht naar praktijkpagina@zorgscore.nl en we brengen je in contact met partijen die dit op een verantwoorde manier voor je regelen.

*Het Standaard abonnement is gratis en voor onbepaalde duur. Je gaat bij het afsluiten van een PRO-abonnement een contract aan voor minimaal 1 jaar. Dat kan je op maandelijkse basis betalen, per halfjaar of jaarlijks. De abonnementsbedragen verschillen daardoor enigszins, de jaarlijkse betaling is het voordeligst. Na een jaar gaat automatisch de vervolgperiode in tenzij je uiterlijk een maand voor afloop van de contractperiode je abonnement opzegt. Andere vragen? Stuur je bericht naar support@zorgscore.nl