Dit is de Bèta-versie van Zorgscore. We zijn nog bezig scores te finetunen. Mocht je foutjes tegenkomen, wil je dat dan laten weten via info@zorgscore.nl?

Zorgscore is de nieuwe zoekmachine voor het vinden van de zorg die bij je past. Doe je ook mee?

Steeds meer zorgzoekenden oriënteren zich online. Als zorgaanbieder is het dus belangrijk dat je goed gevonden wordt.

Door als zorgaanbieder je Zorgscore te tonen op je eigen website en je praktijkpagina op zorgscore.nl te voorzien van eigen beeld, tekst en informatie krijgen geïnteresseerde zorgzoekenden de bevestiging dat ze te maken hebben met een betrouwbare en goede zorgaanbieder.

Zorgscore is uniek. Je vindt op zorgscore.nl een overzicht van de gemiddelde cijfers van álle beoordelingen die wij hebben kunnen vinden op de verschillende reviewplatforms over jouw zorgpraktijk, -organisatie of kliniek. We willen onze bezoekers in een oogopslag laten zien wat de scores van een zorgaanbieder zijn. Omdat zorgscore.nl bedoeld is als startpunt van de zoektocht, nodigen we onze bezoekers uit verder te kijken dan alleen onze Zorgscore. We willen graag dat ze zich verdiepen in de achtergronden. Op de reviewplatforms waar we de cijfers van betrekken vinden zij de teksten van de reviewers, deze tonen wij niet op zorgscore.nl We willen daarnaast ook graag dat een bezoeker verder klikt naar de website van de zorgaanbieder zelf. Pas dan is het plaatje compleet en kan iemand een verantwoorde keuze maken.

Voor jou als zorgaanbieder is zorgscore.nl de uitgelezen kans om jezelf te onderscheiden.

Stap 1: claim en verifieer je praktijk, organisatie of kliniek. Dat is gratis en daarmee bereik je dat er een vinkje achter de naam van je locatie staat en dat je sneller aangeklikt wordt.

Stap 2: neem een abonnement bij Zorgscore. Kies uit 2 abonnementsvormen. Als je kiest voor het gebruik van onze Zorgscorewidget (een gepersonaliseerd plaatje op je site dat automatisch je Zorgscore bijhoudt) en het persoonlijk maken van jouw praktijkpagina op zorgscore.nl betaal je vanaf € 25,- per maand. De widget van Zorgscore is een dynamisch plaatje dat je kunt plaatsen op je eigen website. Daarmee laat je bezoekers zien wat je zorgscore is. Het cijfer wordt automatisch aangepast zodra het door extra reviews verandert. De widget kan je beschouwen als een element dat de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van je praktijk/zorgorganisatie ten goede komt. Je kunt op je praktijkpagina op zorgscore.nl eigen tekst, fotomateriaal (zoals een foto van je team) en relevante contactinformatie toevoegen. Doordat je dit soort eigen informatie toevoegt wordt je bedrijf beter gevonden in de organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines en leidt dat tot meer bezoeken aan je website.

Voor wie alleen onze widget wil gebruiken is er een tarief vanaf € 15, - per maand. (excl. BTW).

Klik hier om je praktijk te verifiëren en een abonnement te kiezen.*

Wil je graag dat we je helpen? We maken graag je persoonlijke praktijkpagina aan voor slechts € 45,-

Stuur een bericht met jouw vraag naar praktijkpagina@zorgscore.nl en we gaan direct voor je aan de slag.

*Je gaat bij het afsluiten van een abonnement een contract aan voor minimaal 1 jaar. Dat kan je op maandelijkse basis betalen, per halfjaar of jaarlijks. De abonnementsbedragen verschillen daardoor enigszins, de jaarlijkse betaling is het voordeligst. Na een jaar gaat automatisch de vervolgperiode in tenzij je uiterlijk een maand voor afloop van de contractperiode je abonnement opzegt. Andere vragen? Stuur je bericht naar support@zorgscore.nl