Hoe krijg je betere SEO resultaten met Zorgscore?

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. Search Engine is de vertaling van 'zoekmachine'. Optimization staat voor het doorlopend verbeteren van een website zodat de site steeds hogere posities weet te krijgen in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Daarmee krijg je als het goed is steeds meer bezoekers op je site. Hoe beter een website scoort op belangrijke zoekwoorden in de zoekresultaten (dus eigenlijk hoe hoger zoekwoorden scoren waar jij op gevonden wilt worden scoren), des te groter is de kans dat gebruikers die website zullen bezoeken.

Voor een beperkt bedrag per maand koop je het PRO-abonnement op Zorgscore. Daarmee geef je een upgrade aan je praktijkpagina op zorgscore.nl. Het voordeel is dat je pagina die al linkt naar jouw website ook unieke content krijgt. Je zet er uniek beeld op en je vult je pagina verder in met je eigen teksten, waarbij je de zoekwoorden die belangrijk zijn goed gebruikt. Daarnaast kun je met dit PRO-abonnement extra contactgegevens kwijt op je eigen pagina, zoals je e-mailadres en je telefoonnummer. 

Het is handig dat je je teksten zo schrijft dat zoekmachines ze makkelijk kunnen lezen en er een hoog kwaliteitsoordeel (ranking) aan geven. Hoe hoger dat kwaliteitsoordeel, des te beter wordt je pagina gevonden in de zoekresultaten. Neem contact met ons op voor gratis tips om je beschrijving zo goed mogelijk te maken en de overige bouwstenen van je pagina goed te gebruiken.

Het PRO-abonnement is tijdelijk in de aanbieding. Je kunt het voor €15,- per maand aanschaffen (jaarabonnement). Hiertoe dien je eerst je pagina te verifiëren.

Klik hier voor meer informatie over de abonnementen.

Klik hier om je praktijk te zoeken en te verifiëren via het AGB-register

Stuur ons een mailtje als je geen AGB-code hebt, bijvoorbeeld als dierenarts of als uitvaartondernemer.