Vind je chiropractiepraktijk op Zorgscore

Sinds kort vind je ook chiropractiepraktijken op Zorgscore. We hebben een aparte categorie aangemaakt en alle bij ons bekende chiropractiepraktijken ingevoerd. Ze staan nu op https://ww.zorgscore.nl/chiropractiepraktijk

Praktijkeigenaren kunnen zich met hun zorgscores onderscheiden met ons PRO-abonnement. Daarmee krijg je een toppositie, een mooie webpagina waar direct een afspraak kan worden ingeboekt en de code voor je zorgscorewidget die je kunt plaatsen op je website. Lees er alles over op https://www.zorgscore.nl/abonnementen. Je kunt hier alvast een gratis verificatie van je praktijk regelen en contact opnemen over de mogelijkheden om je als praktijk te onderscheiden met onze marketingopties.

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een manier van behandelen waarmee communicatiestoornissen tussen het zenuwstelsel en de gewrichten van de wervelkolom opgeheven worden. Hierdoor verminderen klachten van het bewegingsapparaat, gaat het zenuwstelsel weer beter functioneren en word je gezondheid beter. Chiropractie valt onder de alternatieve geneeswijzen en wordt daarom niet vergoed vanuit de basisverzekering.
Voor een vergoeding heb je een aanvullende verzekering nodig.