10 42 reviews
op Google

Mind your Motion kaakfysiotherapie en manuele therapie

Fysiotherapiepraktijk

Adres

WG-plein 307, 1054 SG, Amsterdam

Ga naar de website

www.mindyourmotion.nl/

Omschrijving

Mind Your Motion Kaakfysiotherapie en Manuele therapie in Amsterdam voor gespecialiseerde fysiotherapie en manuele therapie, kaakfysiotherapie, craniofaciale therapie en dry needling. We gaan uit van een holistische benadering. Stel dat je om je nekklachten hebt dan hebben we eerst een gesprek waarin we uitgebreid je klachten inventariseren. Zowel fysiek als mentaal. Hierop krijg je een behandelplan op maat. De therapeuten bij Mind your Motion hebben vele jaren ervaring en zijn allen goed opgeleid. Mind Your Motion werkt nauw samen met andere specialisten om je klachten optimaal te behandelen. Om te voorkomen dat je klachten terugkomen is vaak een gedragsverandering nodig. Als je hiervoor open staat en je in onze benadering kunt vinden ben je meer dan welkom!

Contactgegevens

Telefoonnummer
085-2007990

Maak een afspraak

Deze praktijk krijgt een 10

Bekijk hieronder het overzicht van de beoordelingen op de diverse reviewplatforms. Klik op de link om meer te weten te komen over de reviews.

Specialismes

● Manuele therapie
● Kaakfysiotherapie
● Orofaciale fysiotherapie
● Temporomandibulaire disfuncties(TMD)
● Craniofaciale therapie (CRAFTA)
● Dry Needling
● Voice/Vocal Care
● Behandeling van tinnutis/ oorsuizen

Aangesloten verzekeraars

Mind your Motion heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Om je behandelingen vergoed te krijgen heb je wel een aanvullend pakket nodig voor fysiotherapie.

Medewerkers

● Robert Kuizenga
● Arjan Breewsma
● Cas van Veldhuizen
● Daniël van der Tol
● Sophie Wessel