10 4 reviews
op Google

Podotherapie Achterhoek, locatie Winterswijk

Podotherapiepraktijk

Adres

Burgemeester Bosmastraat 2 B, 7101 DG, Winterswijk

Ga naar de website

www.podotherapieachterhoek.nl/

Omschrijving

Podotherapie Achterhoek in Winterswijk is uw podotherapeut bij het verhelpen van voetklachten. In de praktijken in Dinxperlo, Terborg, Silvolde, Winterswijk en Varsseveld kan Podotherapie Achterhoek u helpen met uw voetklachten. Met welke soorten klachten kunt u baat hebben bij podotherapie? U kunt bij een podotherapeut terecht met klachten die grotendeels ontstaan door de stand van uw voeten, een afwijking of een beperking. Voorbeelden zijn een teenafwijking, voorvoetklachten, hielpijn, andere voetproblemen en houdingsklachten.

Contactgegevens

Telefoonnummer
0543 530 979

Maak een afspraak

Deze praktijk krijgt een 10

Bekijk hieronder het overzicht van de beoordelingen op de diverse reviewplatforms. Klik op de link om meer te weten te komen over de reviews.

Specialismes

● Kinderpodotherapie
● Diabetespodotherapie
● Sportpodotherapie
● Reuma
● Sandalen en slippers
● Veiligheidsschoenen en zolen
● Schoenadvies

Aangesloten verzekeraars

Wordt podotherapie vergoed via uw ziektekostenverzekering? Dit gebeurt vanuit de aanvullende verzekering. De kosten hebben geen invloed hebben op uw eigen risico. Afhankelijk van uw ziektenkostenverzekering kunt u de rekening van Podotherapie Achterhoek nadat u deze heeft voldaan indienen bij uw zorgverzekeraar. Wilt u zeker weten of u ook in aanmerking komt voor een vergoeding voor podotherapie? Dan kunt u het best even contact opnemen met uw ziektekostenverzekeraar.

Medewerkers

● Suzanne Vrieze-Oberink
● Willeke Heersink
● Ellis Emsbroek
● Inge Heinen-Wesselink