Snel meer reviews verzamelen? Tips voor zorgaanbieders

Je online reputatie is belangrijk, bijvoorbeeld om nieuw personeel te vinden en het huidige te behouden. Ben je ontevreden over je zorgscore? Of heb je een zorgscore die gebaseerd is op te weinig waarderingen? 
Daar kan je iets aan doen. We brengen je in contact met een van onze partners die op een verantwoorde manier en snel veel reviews voor je kunnen verzamelen. Daarmee kan je in korte tijd je zorgscore veranderen. Wij selecteren altijd het platform met de meeste reviews over jouw praktijk/organisatie. Het gemiddelde cijfer tonen we als jouw zorgscore.
Lees meer over onze samenwerking met twee toonaangevende partners, Patiënten Vertellen en Review Collect. Vanaf €42,- per maand kan je je online reputatie verbeteren. 

ReviewCollect

ReviewCollect helpt je om op een verantwoorde wijze snel meer reviews te verzamelen. Deze worden getoond op Zorgkaart Nederland, Google en/of Tandarts.nl. En de scores worden direct daarna doorgeplaatst op Zorgscore, zodat je snel een score kunt laten zien die op een verantwoord aantal waarderingen is gebaseerd. Je hebt een minimum aantal reviews van patiënten nodig om een enigszins betrouwbaar beeld te geven. Zorgkaart Nederland bijvoorbeeld hanteert als ondergrens 30 reviews.

ReviewCollect is er voor alle zorgaanbieders met een eigen praktijk. ReviewCollect is in staat tientallen reviews voor je te verzamelen in een korte tijdspanne. Wat zijn de verdere voordelen? 

  • Een goede online reputatie helpt je bij het vinden van nieuw personeel in een krappe arbeidsmarkt
  • Een goede online reputatie levert nieuwe inschrijvingen op
  • Een goede online reputatie zorgt ervoor dat je website beter presteert (en je dus je SEO kosten mogelijk kunt terugdringen)
  • Een goede online reputatie zorgt ervoor dat je Google-advertenties beter converteren
  • Mondzorg: je tandartsen kunnen vrijwel zonder tijdsbesteding hun KRT-patiëntenenquête uitvoeren, waarbij ReviewCollect het invullen van verwachtingen vooraf en reflectie achteraf borgt
  • Met de gratis inbegrepen sfeerthermometer (medewerkerstevredenheid) kun je talentvol personeel beter behouden.

Interesse? Via Zorgscore kunnen we 10% korting verzorgen op het abonnement van ReviewCollect. De kosten mét een koppeling op uw database zijn dan €89,90 per maand. Zonder koppeling €80,90 per maand. Er wordt gewerkt met een jaarcontract. Meer weten?  Stuur ons bericht.

KlantenVertellen / PatiëntenVertellen

Patiëntenvertellen is het reviewsysteem voor zorgaanbieders, gefaciliteerd door KlantenVertellen. KlantenVertellen is met zusterorganisatie Kyoh Nederlands marktleider op het gebied van reviews. Kyoh verzamelt voor de webwinkels met het Thuiswinkel Waarborgkeurmerk alle reviews. KlantenVertellen is onderdeel van het Duitse eKomi. Een betrouwbaar merk dus.

Voor tandartsen bestaat er via PatiëntenVertellen tevens de mogelijkheid om te voldoen aan de KRT-enquête criteria.

Snel veel reviews verzamelen

Je hebt een minimum aantal reviews van patiënten nodig om een enigszins betrouwbaar beeld te geven. En de scores worden direct daarna doorgeplaatst op Zorgscore, zodat je snel een score kunt laten zien die op een verantwoord aantal waarderingen is gebaseerd.

De reviewspecialisten van Patiëntenvertellen helpen je op weg om te starten met het verzamelen van reviews. Met behulp van hun professionele ondersteuning kost het je daarna nog nauwelijks tijd. Zo helpt Patiëntenvertellen om te werken aan de online reputatie van je praktijk of zorginstelling. Zodat beoordelingen geen bedreiging meer zijn, maar volop kansen bieden.

De voordelen van het beoordelingssysteem van Patiëntenvertellen

Erkend door KNMT en KRT

Laat zien hoe tevreden je patiënten zijn

Je specialisme komt nog duidelijker naar voren

Deel reviews op verschillende plekken online

Beoordelingen wekken het vertrouwen van nieuwe patiënten

Reviews zijn zichtbaar in Ads Campagnes en het cijfer staat ook onder je Google Bedrijfsaccount

Personaliseer de uitnodigingsmail en je reviewpagina op KlantenVertellen

Mogelijkheid om uitnodigingen te automatiseren

Onze specialisten helpen met het opstellen van een eigen vragenlijst

Reageer op ontvangen beoordelingen

Profiteer van onze service: support bij vragen over ons systeem

Eventueel zorgen we voor een XML-feed voor een verbeterde SEO

Mogelijkheid om uitnodigingen op maat te maken en versturen

Je scores worden automatisch doorgeplaatst op Zorgscore, je widget blijft up-to-date.

Prijs vanaf €42,50 per maand, inclusief 10% Zorgscorekorting.

Neem contact op met ons via sales@zorgscore.nl