10 12 reviews
op Google

De Tandendokters Tuinzigt

Tandartsenpraktijk

Adres

Clematisstraat 57, 4814 JX, Breda

Ga naar de website

www.detandendokters.nl/

Omschrijving

Zoek je een nieuwe tandarts in Breda? De Tandendokters Tuinzigt is een nieuwe tandartspraktijk in Breda, vlakbij winkelcentrum Tuinzigt. De praktijk is onlangs gestart door tandarts Ibrahim Eltayeb Ferrer en Salah Alasaad. Het is een moderne Bredase tandartspraktijk waarbij het motto geldt: "We willen de patiënten net zo goed behandelen als we zelf behandeld willen worden." De patiënt staat dus altijd centraal, ook al is hij angstig - zoals vaak voorkomt. Salah: "We zijn er voor álle patiënten, jong en oud, ongeacht hun afkomst en wensen." Je kunt bij de Tandendokters Tuinzigt terecht voor preventieve mondzorg maar ook voor het vullen van kiezen en eventueel voor extracties. Daarnaast kan je hier ook een onzichtbare beugel laten aanmeten. Maar de tandartspraktijk aan de Clematisstraat in Breda is er vooral om je gebit en mondgezondheid in orde te houden, zodat je je leven lang je eigen gebit kunt behouden. Zoek je een nieuwe moderne, kindvriendelijke tandarts in Breda die inmiddels ook het keurmerk De Lieve Tandarts heeft gekregen? Meld je dan nu aan. Je kunt rekenen op een persoonlijke benadering en maximale openheid over de kosten. Er zijn geen lange wachtlijsten en je wordt snel geholpen.

Contactgegevens

Telefoonnummer
076 764 0955

Maak een afspraak

Deze praktijk krijgt een 10

Bekijk hieronder het overzicht van de beoordelingen op de diverse reviewplatforms. Klik op de link om meer te weten te komen over de reviews.

Specialismes

● kindertandheelkunde
● preventieve mondzorg
● behandelen angstige patiënten
● keurmerk De Lieve Tandarts
● verantwoord tanden bleken
● wortelkanaalbehandelingen
● onzichtbare beugels

Aangesloten verzekeraars

● Kinderen tot 18 jaar: via de basisverzekering verzekerd voor de meeste tandartskosten.
● Volwassenen: voor je vergoeding maakt het niet uit of je tandarts een contract met je zorgverzekeraar heeft. Bij geen contract betaal je vaak wel eerst zelf de rekening.

Medewerkers

● Tandarts: Ibrahim Eltayeb Ferrer
● Student tandheelkunde: Salah Alasaad
● Tandartsassistente: Joyce
● Receptioniste: Robin