9.8 71 reviews
op Google

DentaNova

Tandartsenpraktijk

Adres

Jan Luykenlaan 15, 2533 JK, Den Haag

Ga naar de website

www.dentanova.nl/

Omschrijving

Tandartsenpraktijk DentaNova in Den Haag is gevestigd vlakbij het Zuiderpark aan de Jan Luykenlaan. Dit tandheelkundig centrum in 's Gravenhage heeft zich gespecialiseerd in preventieve mondzorg. Niet alleen om bij kinderen problemen te voorkomen met de mondgezondheid. Maar ook voor volwassenen. Als je regelmatig naar de tandarts gaat voor controle is dat een soort APK voor je mond. Elke keer wordt er mondhygiëne gedaan waardoor je weer een fris, wit gebit krijgt en weet dat ernaar gekeken wordt. Je hebt dus niet te maken met kostbare verrassingen als je trouw elk halfjaar gaat. Ook je tandvlees wordt goed gecontroleerd. Je kunt ook terecht voor restauratieve tandheelkunde en orthodontie maar ook als je een kunstgebit of klikgebit nodig hebt. Er is ook een tandarts voor implantologie. En tenslotte is DentaNova ook een Haagse tandartspraktijk voor esthetische tandheelkunde. Er zijn geen lange wachtlijsten, je kunt in de regel snel terecht.

Contactgegevens

Telefoonnummer
070 222 30 30

Maak een afspraak

Deze praktijk krijgt een 9.8

Bekijk hieronder het overzicht van de beoordelingen op de diverse reviewplatforms. Klik op de link om meer te weten te komen over de reviews.

Specialismes

● Preventieve mondzorg voor jong en oud
● Restauratieve tandheelkunde
● Implantologie
● Gebitsprotheses

Aangesloten verzekeraars

● Kinderen tot 18 jaar zijn via de basisverzekering verzekerd voor bijna alle tandartskosten.
● Volwassenen: je dient je bij te verzekeren. Voor je vergoeding maakt het niet uit of je tandarts een contract met je zorgverzekeraar heeft. Bij geen contract betaal je vaak wel eerst zelf de rekening.

Medewerkers

● Tandartsen: Mangpor, Mahmut en Sahin Bagci (tevens praktijkhouder)
● Implantoloog: Angel
● Mondhygiënist: Hafsah
● Preventieassistent: Büsra
● Paro-preventieassistent: Cherryl
● Assistenten: Zeynep, Manolya en Ashmita
● Praktijkmanager: Laura