10 130 reviews
op Google

De Heerenveense Tandarts

Tandartsenpraktijk

Adres

K. R. Poststraat 1a/b, 8441 EL, Heerenveen

Ga naar de website

www.deheerenveensetandarts.nl/

Omschrijving

De Heerenveense Tandarts is een nieuwe tandartspraktijk in Heerenveen. In 2019 kwam Diogo uit Portugal naar Nederland. Razendsnel leerde hij de Nederlandse taal en vestigde hij zich met een BIG-registratie als tandarts. Je kunt met het hele gezin terecht bij deze familietandarts in Heerenveen. Het uitgangspunt is dat er weinig 'gerepareerd' dient te worden bij de patiënten die regelmatig naar de praktijk komen voor controle en onderhoud. Preventie is dus heel belangrijk. Niet alleen voor kinderen (met behulp van preventieprogramma 'Gewoon Gaaf') maar ook bij volwassenen. Dus: voorkom problemen met je gebit bij de Heerenveense Tandarts. Mocht 'tandheelkunde' toch nodig blijken dan is alle expertise in huis om je te helpen. Behalve tandarts-algemeen practicus is Diogo tevens implantoloog en restauratief tandarts. Diogo spreekt goed Nederlands. Deze nieuwe tandarts in Heerenveen is ook geschikt voor wie angstig is. Diogo heeft veel ervaring in het behandelen van angstige patiënten opgedaan, onder meer bij De Lieve Tandartspraktijk in Lemmer.

Contactgegevens

Telefoonnummer
0513 44 2004

Maak een afspraak

Deze praktijk krijgt een 10

Bekijk hieronder het overzicht van de beoordelingen op de diverse reviewplatforms. Klik op de link om meer te weten te komen over de reviews.

Specialismes

✔ Keurmerk De Lieve Tandarts
✔ Geschikt voor wie de stap naar de tandarts moeilijk kan maken
✔ Implantologie
✔ Restauratieve tandheelkunde
✔ Preventieve mondzorg voor kinderen én voor volwassenen
✔ Avondopening (voorlopig 1x per week)

Aangesloten verzekeraars

● Kinderen tot 18 jaar: via de basisverzekering verzekerd voor de meeste tandartskosten.
● Volwassenen: voor je vergoeding maakt het niet uit of je tandarts een contract met je zorgverzekeraar heeft. Bij geen contract betaal je vaak wel eerst zelf de rekening.

Medewerkers

● Tandarts en praktijkhouder:
Diogo Afonso