10 36 reviews
op Google

Tandartsenpraktijk Zalmhaven

Tandartsenpraktijk

Adres

Westerstraat 31, 3016 DG, Rotterdam

Ga naar de website

www.tandartszalmhaven.nl/

Omschrijving

Tandartsenpraktijk Zalmhaven is een moderne kleinschalige tandartspraktijk in hartje Rotterdam. Het team onderscheidt zich door de persoonlijke benadering. Het is echt een tandartspraktijk voor het hele gezin. Neem dus vooral je kind(eren) mee. Je hebt altijd je eigen behandelaar. En meer tijd en aandacht voor je als je het spannend vindt om naar de tandarts te gaan. Preventie staat centraal, hiermee voorkom je problemen met je mondgezondheid. Tijdens de eerste afspraak worden je gebit en tandvlees goed bekeken door de tandarts. Dit gebeurt ook met een röntgenfoto en een intra orale scan, zodat we alle gegevens verzamelen die nodig zijn. In overleg wordt een eventuele behandeling vastgesteld als dit nodig blijkt. Als je niets mankeert richten we ons verder op het voorkomen van problemen in de toekomst. Er zijn geen wachtlijsten, je kunt snel terecht. Je bent van harte welkom!

Contactgegevens

Telefoonnummer
010 200 4696

Maak een afspraak

Deze praktijk krijgt een 10

Bekijk hieronder het overzicht van de beoordelingen op de diverse reviewplatforms. Klik op de link om meer te weten te komen over de reviews.

Specialismes

✔ Keurmerk De Lieve Tandarts
✔ Preventie en mondhygiëne
✔ Tandvleesbehandeling
✔ Kindertandheelkunde
✔ Kunstgebitten, uitneembare protheses
✔ Wortelkanaalbehandeling
✔ Kronen en bruggen

Aangesloten verzekeraars

● Kinderen tot 18 jaar zijn via de basisverzekering verzekerd voor bijna alle tandartskosten.
● Volwassenen: je dient je bij te verzekeren. Voor je vergoeding maakt het niet uit of je tandarts een contract met je zorgverzekeraar heeft. Bij geen contract betaal je vaak wel eerst zelf de rekening.

Medewerkers

● Tandartsen: Doaa, Ardy, Cristina (endodontoloog) en Ash
● Praktijkmanager: Alan
● Preventie en tandartsassistent: Perry
● Tandartsassistent en receptie: Laurien