9 10 reviews
op Google

Tandprothetische Praktijk van der Leeuw

Tandprothetische praktijk

Adres

Maria Danneels Erf 75, 2907 BD, Capelle aan den IJssel

Ga naar de website

www.kunstgebittenkliniek.nl/

Omschrijving

Tandprothetische praktijk J.H. van der Leeuw in Capelle aan den IJssel. Woont u in Capelle aan den IJssel of in de omgeving? En heeft u een nieuw kunstgebit of gebitsprothese nodig? Dan is dit de Tandprotheticus in Capelle aan den IJssel waar u goed terecht kunt. Henk van der Leeuw probeert altijd, door veel uit te vragen, te achterhalen welke oplossing het best past bij de patiënt die hij voor zich heeft. Zorg op maat dus. Een doorverwijzing is niet nodig. ● Persoonlijke aandacht voor de patiënt. ● Patiëntgerichte praktijk met een geschiedenis van ruim 25 jaar in Capelle aan den IJssel. ● Henk van der Leeuw voert deze erkende en gecertificeerde tandprothetische praktijk aan het Maria Danneels Erf 75. ● Afspraken met veel zorgverzekeraars ● De praktijk is aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici. Praktijkhouder Henk van der Leeuw "Geen verrassingen met nota's. We leggen alles precies uit van te voren."

Contactgegevens

Telefoonnummer
010 451 6200

Maak een afspraak

Deze praktijk krijgt een 9

Bekijk hieronder het overzicht van de beoordelingen op de diverse reviewplatforms. Klik op de link om meer te weten te komen over de reviews.

Specialismes

✔ Keurmerk De Lieve Tandprotheticus
✔ Alle tandprotheses op maat leverbaar
✔ Snelle service
✔ Wij ontzorgen u
✔ Geen doorverwijzing nodig
✔ Vergoed vanuit de verzekering

Aangesloten verzekeraars

Afspraken met veel zorgverzekeraars. Bel ons als u hier vragen over heeft. Vrijwel altijd vergoed vanuit de basisverzekering.

Medewerkers

J.H. van der Leeuw - Tandprotheticus