10 5 reviews
op Facebook

't Gebittenhuys

Tandprothetische praktijk

Adres

Kraakselaan 60, 6981 HH, Doesburg

Omschrijving

Het Gebittenhuys is uw specialist voor gebitsprotheses en kunstgebitten in Doesburg en omgeving. Persoonlijke zorg staat bij deze tandprothetische praktijk voorop. Er wordt verder gekeken dan uw mond; we nemen de tijd voor u. Bij Het Gebittenhuys krijgt u een eerlijk en haalbaar advies. Ook begroten wij de kosten vooraf zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als u wilt kunt u gebruik maken van ons gratis intake consult. We vormen een huiselijke, laagdrempelige praktijk. Bij ons staan u en uw mond centraal. Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze praktijk. Hulp aan huis: Bent u niet in staat om naar onze praktijk te komen? Dan komen wij graag naar u toe!

Contactgegevens

Telefoonnummer
0313-745777

Maak een afspraak

Deze praktijk krijgt een 10

Bekijk hieronder het overzicht van de beoordelingen op de diverse reviewplatforms. Klik op de link om meer te weten te komen over de reviews.

Specialismes

● Gratis intakeconsult
● Volledige gebitsprothese
● Gedeeltelijke prothese
● Klik gebitsprothese
● Mondbeschermer
● Knarsplaatje
● Gebitsprothesecheck
● Rebasen
● Reparatie
● Behandeling aan huis mogelijk

Aangesloten verzekeraars

‘t Gebittenhuys heeft contracten met elke Nederlandse zorgverzekeraar. Dit betekent dat de kosten voor uw gebitsprothese worden gedekt vanuit de verzekering. Heeft u vragen over de kosten van een gebitsprothese? Of wilt u meer advies over uw verzekering? Neem dan contact op.

Medewerkers

● Eigenaar en tandprotheticus:
Iris Verwaaijen
● Tandtechnicus: Jolene Raaijman
● Balieassistent: Miryam de Groot