10 30 reviews
op Google

Denticien Haarlem

Tandprothetische praktijk

Adres

Generaal Cronjéstraat 145, 2021 JG, Haarlem

Ga naar de website

www.denticien.nl/

Omschrijving

Heeft u een kunstgebit nodig? Kom langs bij Denticien Haarlem voor een gratis 3D-simulatie van uw lach. Daarmee ziet u in een oogopslag hoe mooi uw lach kan worden. Denticien is een tandprothetische praktijk in Haarlem die werkt met de modernste digitale technieken. Dit is voor u de garantie dat u bij ons een perfect passend kunstgebit krijgt. Innovatieve 3D-technologie zorgt ervoor dat happen niet meer nodig is. Wij maken een digitale scan van uw mond. U kunt ook terecht voor partiële protheses en klikgebitten op implantaten. U vindt ons aan de Generaal Cronjéstraat in Haarlem. We willen u heel graag weer zorgeloos laten lachen met een mooi, verzorgd gebit. Denticien Haarlem houdt uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen. Wordt het niet eens tijd om afscheid te nemen van uw verouderde kunstgebit? Een nauwkeurige pasvorm en comfort tijdens de behandelingen zijn ons specialiteiten.

Contactgegevens

Telefoonnummer
023 212 32 50

Maak een afspraak

Deze praktijk krijgt een 10

Bekijk hieronder het overzicht van de beoordelingen op de diverse reviewplatforms. Klik op de link om meer te weten te komen over de reviews.

Specialismes

✓ Prothese
✓ Klikprothese
✓ Frameprothese
✓ Spoedservice
✓ Noodprothese
✓ Reparatie gebitsprothese
✓ Reserve prothese
✓ Gratis 3D-simulatie van uw lach bij de Denticien

Aangesloten verzekeraars

Ook voor Denticien geldt dat standaard 75% van uw kunstgebit wordt vergoed via uw basisverzekering. Afhankelijk van uw verzekering kan dat oplopen tot 100%. Dat betekent dat u nooit meer kwijt bent dan ongeveer 300 tot 370 euro voor een volledig kunstgebit. De voorwaarden voor gedeeltelijke protheses zijn anders.

Medewerkers

Anca, Terrance en Daan