Ontdek de kracht van zorgscore voor jouw praktijk

Wil jij je onderscheiden met de zorg die je aanbiedt? Zorgscore is dé oplossing die jou helpt om je praktijk naar een hoger niveau te tillen. Met ons PRO-abonnement en professionele websites op maat kun je jouw zorgpraktijk, kliniek of -instelling in de schijnwerpers zetten, het vertrouwen van patiënten versterken en nieuw personeel bereiken. 

 

Waarom kiezen voor Zorgscore?

1. Verbeter Je Online Zichtbaarheid: Met onze professionele websites trek je meer potentiële patiënten aan. We ontwerpen een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die de unieke identiteit van jouw praktijk weerspiegelt. Maak gebruik van onze unieke lease-constructie. Betaal een vast bedrag per maand en geen hoge voorinvestering. Elke drie jaar een nieuwe website!

2. Positieve Reviews en Beoordelingen: Met ons PRO-abonnement kun je jouw praktijkpagina personaliseren en beheren. Moedig tevreden patiënten aan om op Google of Facebook reviews en beoordelingen achter te laten, wat jouw geloofwaardigheid en reputatie versterkt.

3. Gerichte Marketing: Ons ervaren team van marketeers kan je helpen bij het ontwikkelen van effectieve online marketingcampagnes om je praktijk te promoten. Bereik de juiste doelgroep en vergroot je patiëntenbestand.

4. Betere Patiëntervaring: Met ons PRO-abonnement kunnen patiënten zich met een druk op de knop bij je aanmelden. Toon onze widget met je zorgscore op je website. Bespaar tijd en bied een naadloze ervaring aan je patiënten.

5. Persoonlijk advies. Maak een vrijblijvende marketing-adviesafspraak.


Maak vandaag nog de keuze voor Zorgscore!

Laat Zorgscore je praktijk transformeren. Kies voor ons PRO-abonnement en ontdek hoe je jouw praktijk kunt laten groeien. Of je nu een tandartspraktijk, fysiotherapiepraktijk of huisartsenpraktijk hebt, wij hebben de tools en expertise om je te helpen slagen. Je krijgt automatisch een toppositie in je omgeving als je kiest voor het PRO-abonnement.

Wil je ook een professionele website op maat? Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars creëert een website die aansluit bij jouw visie en behoeften.

Neem  contact met ons op en ontdek hoe Zorgscore jouw praktijk kan transformeren! Meer informatie over onze abonnementen?
Kijk hier.