Activeer ook je account op Zorgscore

Welkom op Zorgscore, de nieuwe zoekmachine voor de zorg.
Heb je je AGB-code bij de hand? Heb je toegang tot het e-mailadres dat gekoppeld is aan je AGB? Dan kun je binnen een minuut je account activeren. Je kunt ons ook een e-mailtje sturen vanuit je bedrijfsaccount dat op je website staat vermeld. Dan sturen we je een registratiemailtje toe.
Daarna passen we je registratie aan en kun je gratis je zorgscore widget downloaden en op je eigen website laten plaatsen. De zorgscorewidget is een dynamisch plaatje waarvan de score steeds automatisch aangepast wordt.
Klik eerst hier om je pagina op Zorgscore te vinden en te verifiëren.

Download de widget met je zorgscore

Tijdelijk kan je gratis de widget met de zorgscore van je praktijk/instelling downloaden. Deze kun je op je eigen website laten plaatsen. Daarmee laat je aan bezoekers zien hoe hoog je praktijk/instelling gewaardeerd wordt. De score wordt automatisch aangepast als deze wijzigt. Hieronder zie je 2 voorbeelden van de zorgscore widgets.
Deze actie is ter introductie van Zorgscore. Als je nu een abonnement afsluit blijft het gebruik van de widget gratis voor onbepaalde tijd.

Upgrade je pagina op Zorgscore

Je kunt je pagina op zorgscore.nl verrijken met je eigen teksten en met een foto van je team of van de praktijk. Als je gebruik maakt van deze mogelijkheid voeg je unieke content toe aan je pagina op Zorgscore waardoor Google mogelijk extra waarde toekent aan de link naar je website. Dit komt je vindbaarheid ten goede.
Daarnaast ziet het er natuurlijk een stuk beter uit en kun je ook je telefoonnummer en e-mailadres toevoegen. Bekijk hieronder een voorbeeld. Je kunt dit snel zelf regelen door op het formulier aan te vinken dat je het PRO-abonnement kiest. De kosten hiervoor zijn vanaf €15,- per maand. Je vindt het formulier hier onderaan de pagina.

Snel meer reviews verzamelen? Dat komt je zorgscore ten goede.

Ben je niet tevreden met je zorgscore? Of heb je te weinig waarderingen op basis waarvan je zorgscore tot stand is gekomen?
Dan kan je ervoor kiezen snel meer reviews te verzamelen. We brengen je vrijblijvend in contact met partijen die dat op verantwoorde en veilige wijze voor je regelen. Echte waarderingen dus van echte patiënten die door jullie behandeld zijn. Laat het ons weten via onderstaand formulier, dan nemen we contact met je op.