Meer zichtbaarheid voor je praktijk met Zorgscore

Wil je meer zichtbaarheid voor je praktijk of zorgorganisatie in je omgeving? Kijk dan op Zorgscore. Sluit gratis een standaardabonnement af waarmee je onze widget kunt gebruiken op je website. Geef je eigen pagina op Zorgscore een boost en krijg een toppositie op onze zorgscore.nl én op Google.

Zorgscore is ruim een jaar actief. 500 praktijken en zorgorganisaties hebben een account geopend op Zorgscore. 
Praktijken die zich willen onderscheiden met het PRO-abonnement krijgen de helft van hun financiële bijdrage teruggeïnvesteerd in Google Ads campagnes. Deze sturen gericht verkeer naar de pagina van de zorgaanbieder en zorgen voor aanmeldingen.

Hoe werkt promotie via Zorgscore?

Mocht je de widget met je zorgscore willen downloaden en tonen op je eigen website dan draagt dat bij aan het vertrouwen van de bezoekers van je website. De widget laat 't gemiddelde zien van alle reviews op het grootste platform dat scores toont over je praktijk. Deze widget mag je gratis op je eigen website plaatsen. Klik je erop, dan kom je op je pagina op Zorgscore terecht. Daar zie je je gemiddeldes van Google, Facebook, KlantenVertellen en/of Tandarts.nl in een oogopslag staan.

De meeste praktijken kiezen het PRO-abonnement

Je wilt natuurlijk graag een zo perfect mogelijke weergave op Zorgscore laten zien van je praktijk. Het is eigenlijk een samenvatting van je eigen website. Je kunt er een mooie foto kwijt (van je team of praktijk) en eigen teksten. Daarnaast onderscheid je je met het PRO-abonnement ook nog doordat je automatisch als een van de eerste (of de eerste) getoond wordt in jouw omgeving. We hanteren daarbij een straal van 10 kilometer rondom je locatie. 
De meeste praktijken die een abonnement afsluiten kiezen voor ons PRO-abonnement. Bijkomend voordeel is dat Google onze pagina's heel goed indexeert. Zoekers via Google die klikken op de link komen direct op je geoptimaliseerde pagina terecht op Zorgscore met een link naar je afsprakenformulier. Dit verhoogt de conversie, het aantal aanmeldingen.
Hieronder zie je een voorbeeld van een praktijkpagina. 

Wil je snel groeien? Gebruik Expert en Score

Er zijn diverse mogelijkheden op maat via Zorgscore. Het EXPERT-pakket biedt je een eigen website zonder voorinvestering. Je betaalt een vast bedrag per maand (vanaf €129,-). Elke drie jaar krijg je een vernieuwde website. Zie het contract als een leaseconstructie. De website wordt gemaakt en onderhouden door Reyez! Dit is het succesvolle webdevelopementbureau dat Zorgscore gebouwd heeft.

We kunnen ons voorstellen dat je een hoge groeiambitie hebt die niet te verwezenlijken is met een PRO-abonnementbudget van €25,-.

Google Ads zijn effectief maar niet goedkoop


Met SCORE regelen we graag de opzet en het beheer van de Google Adscampagnes voor je. We hebben jarenlang ervaring in zorgmarketing. Al 20 jaar werken we met Google Adwords en het latere Google Ads en kunnen dus snel en voordelig werken met het beste resultaat.
Vanaf €495,- per maand verzorgen we het PRO-abonnement voor je met daarnaast ook je nieuwe website. Verder ontwerpen en beheren we de promotie van je site via Google Ads. Dit bespreken we uiteraard uitvoerig met je en maken samen een plan dat bij je past. Zie https://www.zorgscore.nl/voor-zorgaanbieders voor de details. Meer weten? Stuur snel een berichtje naar info@zorgscore.nl en we nemen direct contact met je op.