Over Ons

Zorgscore is ontstaan vanuit De Lieve Tandarts. Dit platform dat in 2017 is opgericht om meer mensen (weer) naar de tandarts te helpen sluit tandartspraktijken in Nederland aan die bij deze missie passen. Mondzorg- en tandartsenpraktijken melden zich aan om in aanmerking te komen voor het keurmerk De Lieve Tandarts.
Om vooraf inzicht te krijgen in de kwaliteiten van een praktijk wordt de website van de desbetreffende tandartspraktijk uitvoerig bekeken, maar wordt er ook onderzoek gedaan naar patiëntenbeoordelingen over de praktijk.
Pas als het gemiddelde cijfer boven 8 is wordt er een afspraak gemaakt voor de intake. Tijdens die intake wordt de praktijk bekeken door de bril van een (nieuwe) patiënt. Hoe is de toegankelijkheid van de praktijk? Hoe presenteert men zich? Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst wordt de intake afgerond. 

Vanuit het standaard vooronderzoek online is het idee ontstaan voor een website waar je in een oogopslag alle review scores van een praktijk of zorginstelling ziet. In de zomer van 2020 is gestart met de voorbereidingen. Webdeveloper Reyez! | Digital Kings uit Alkmaar werd geselecteerd om het systeem en de website te bouwen. 

Team Zorgscore

Tom Hes is oprichter van Reyez! | Digital kings in Alkmaar. Hij is met zijn development team nauw betrokken bij de opbouw van het systeem en de web development. Hij is tevens aandeelhouder in Zorgscore.
Vanaf het voorjaar 2021 waren er de eerste concepten van de website. Uiteindelijk is de site na diverse optimalisaties in het najaar live gegaan. In december zijn we gestart met de promotie. 
Nena Nawijn kwam aan boord om de aanmeldingen te managen. Verder behoort het tot haar takenpakket om scores te updaten en zorgtypes en bedrijven en instellingen toe te voegen. Eva Groot houdt zich bezig met de sales.
Maresa Jacobse draagt als freelancer haar steentje bij aan de communicatie. Jan Henk Nawijn beheert het project en heeft de dagelijkse leiding.