Maak je afspraak voor marketingadvies

Ben je zorgaanbieder, heb je een eigen praktijk en wil je gratis marketingadvies?

Zorgscore kan je heel veel uit handen nemen en daar praten we graag een keer over met je. Geheel vrijblijvend en natuurlijk kosteloos. Zo kunnen we heel voordelig de Google Ads voor je praktijk inrichten en beheren. De kosten zijn €225,- voor de setup van de campagnes. Vervolgens betaal je slechts €99,50 per maand voor het beheer van je campagnes en is het Zorgscore PRO-abonnement ter waarde van €25,- inclusief. Daar betaal je dus niets extra voor. 

Nieuwe Website via Zorgscore

Veel zorgaanbieders kunnen een betere website gebruiken.
De gevel van je praktijk ziet er prachtig uit, je hebt veel aandacht besteed aan de inrichting en aan de praktijkruimtes, dan eindigt je mooie presentatie vast niet bij de buitenkant. Zorg voor een mooie website om het vertrouwen van je klanten te krijgen en te behouden.
Nu mogelijk zonder hoge voorinvestering. Je betaalt een vast bedrag per maand (€129,-) en elke drie jaar krijg je een nieuwe website.

Wat kunnen we nog meer voor je betekenen op het gebied van marketing en communicatie?

Zorgscore is een waardevol extra kanaal in je marketinguitingen. Daardoor kom je snel hoger in de Google-resultaten. Met een PRO-abonnement verfraai je je eigen pagina op zorgscore.nl. Je krijgt een toppositie in je regio (straal 10 km), de maak-een-afspraakknop voor meer conversies en je widget met je zorgscore voor op je eigen website. 
Om de kosten hoef je het niet te laten. Voor €300,- per jaar ben je verzekerd van meer aanmeldingen. 

(prijzen zijn exclusief 21% BTW)

Boek nu je afspraak via info@zorgscore.nl