Wat is Zorgscore?

Zorgscore is er voor patiënten die op zoek zijn naar een nieuwe zorgaanbieder. Krijg snel inzicht in de kwaliteit van een zorgaanbieder en vergelijk makkelijk zorgaanbieders binnen een bepaald zoekgebied.

Op internet vind je op allerlei verschillende websites beoordelingen over zorgaanbieders. Zorgkaart Nederland, Independer, Google, Facebook, Klanten Vertellen en Tandarts.nl zijn daar voorbeelden van. Wij zetten de gemiddelde cijfers van die reviewsites overzichtelijk bij elkaar op zorgscore.nl. Onze Zorgscore is het gemiddelde cijfer van de scores van het reviewplatform met de meeste beoordelingen over die zorgaanbieder.

Zelf je Zorgscore toevoegen?

Mocht je een beoordeling over je zorgaanbieder willen geven dan kan dat op een van de beoordelingsplatforms waar we de scores van betrekken. Zo kun je bijvoorbeeld een beoordeling schrijven op Zorgkaart Nederland, Klanten Vertellen, Tandarts.nl, Google of Facebook. Jouw cijfer wordt gebruikt bij de berekening van het gemiddelde cijfer door dat beoordelingsplatform. Die score tonen we op het overzicht van je zorgaanbieder op zorgscore.nl.

Ben je Zorgaanbieder? Klik hier.

Meer weten over onze organisatie? Klik hier.